You are here
Home > Behangtrends 2016

Behang is een echte eyecatcher in het interieur. Deze duidelijke omlijning voor je meubels en accessoires laat zien wie jij bent en dus is het tijd om kleur te bekennen. Hip of luxe, wat kies jij?

Luxe

Warm kasjmier, boterzacht kalfsleer, rijke zijde en ambachtelijk gemaakte kleding; jij vindt kwaliteit en mode onlosmakelijk met elkaar verbonden. Je hebt jouw eigen stijl tot in de puntjes ontwikkeld, maar laat je ook graag inspireren door modeshoots in internationale magazines. Net als in je garderobe bevat je interieur ook een aantal investment pieces. Je breidt je collectie stuk voor stuk uit en houdt niet van ‘alles nieuw’. Met behang creëer je een grootse stijlinjectie, vooral wanneer je kiest voor de nieuwste luxe wandbekleding die bijzondere materialen en ontwerp combineren voor een rijke uitstraling.

Fluisterluxe

Luxe hoeft niet altijd overduidelijk aanwezig te zijn, maar kan ook stilletjes voelbaar zijn. Dit is wat ze bij Eijffinger gedacht zullen hebben toen ze hun nieuwe collectie vol tastbare sensaties Whisper noemden. Knisperend ruw papier en aaibaar suède zijn stoer. Zachte flock prints, hoogglanzende gepatineerde folies en schitterende kralen zijn spannend.

In chique kleurstellingen als chardonnay, poederroze en koper is dit behang niet schreeuwerig, maar vormt een luxe basis voor het interieur op de achtergrond.

Hotelluxe

Textuur in het behang ademt de allure van dure hotelsuites. In de Richmond collectie van Eijffinger zorgt het glanseffect voor een rijke uitstraling. Door de vinyl kwaliteit is het ook mogelijk om het behang toe te passen in vochtige ruimtes zoals de open of een badkamer. Voor toepassing in de badkamer is het wel van belang dat er een goede afzuiging en ventilatie mogelijk is.

Natuur in huis

Bij een groot luxe landhuis hoort een grote tuin. Wil je ook deze luxe, maar heb je geen grote tuin? Haal dan de natuur naar binnen. Kies voor de collectie Natural Wallcoverings van Eijffinger. Door het grasweefsel krijgt het behang een ruwe uitstraling en wordt je slaapkamer een oase van rust.

Hip

Je bent altijd op de hoogte van alle trends: je volgt allerlei blogs en Instagram is jouw favoriete medium. Je wilt alles proberen maar weet hoe dingen af moet stylen om ze eigen te maken. Dit enthousiasme pas je ook toe in je interieur. Je weet dat je met een nieuw behang een groots behang maakt, in plaats van een heleboel accessoires aan te moeten schaffen.

Bovendien vormt een nieuw hip behang de perfecte achtergrond voor je Instagram foto’s.

Hipster

De designers van Eijffinger zijn er in geslaagd een collectie te ontwerpen die past bij de hipsters. Door de vele ontwerpen van Wallpaper Wonders wordt het nog lastig kiezen tussen patronen van cassettebandjes, city-pictures, opgestapelde kleurrijke containers of happy words. Terwijl de prints refereren aan hippe ambachtelijke invloeden, is het behangen zelf alles behalve dat. Tegenwoordig is dit heel gemakkelijk. Ook kun je ervoor kiezen dit te laten door één van onze vakmannen.

Black and White

Zwart-wit is nooit uit de mode, ook niet in het interieur. Eijffinger heeft hier met de collectie Black & White goed op ingespeeld. Wat dacht je van een grafisch patroon met witte lijnen, een pied de poules patroon of een stratenplan?

Stip of confetti

In huis waar de muren zijn voorzien gele citroentjes, felgekleurde bloemen of vrolijke stipjes is geen ruimte voor een winterdip. In deze huizen is het altijd een beetje feest. Eijffinger houdt wel van ‘everyday magic’ en ontwikkelde deeigenwijze behangcollectie Rice die barst van het optimisme.

Ibiza

De collectie Ibiza van Eijffinger zorgt voor een zomers gevoel tijdens de koude winterdagen. De strandkleuren, zomerse prints en fotobehang van het strand zorgen voor eindeloze combinatiemogelijkheden.

Ben je enthousiast geworden? Kom dan naar onze showroom van Westland Wonen in Vlaardingen. En kies, samen met ons en Eijffinger, een passend behang voor uw interieur! Tot ziens in Vlaardingen.

Top