You are here
Home > Nieuwbouw Broedvogel

Nieuwbouw broedvogel, nieuwe vogelbuurt Vlaardingen

Veiligheid de broedvogel

Het is heerlijk wonen in de nieuwe Vlaardingse woonwijk, de nieuwe vogelbuurt. Mooie woningen, modern gebouwd met energie zuinige elementen. De hele wijk is opgetrokken uit mooie woningen met statig metselwerk. Het is mogelijk om rolluiken toe te passen bij deze nieuwbouw woningen.

Rolluiken bieden in deze situatie veel voordelen. Het maakt donker in de slaapkamers, zodat ook langer doorgeslapen kan worden, de rolluiken besparen energie, bieden warmteisolatie in de zomer en last but not least, de rolluiken bieden een zeer goede inbraakvertraging.

Het gemak van PVC vloeren

PVC vloeren zijn trendy, de vele mooie prints, het gemak van onderhoud, geschikt voor toepassing bij vloerverwarming en vloerkoeling maken een PVC vloer voor vele toepassingen geschikt. Een PVC vloer is leverbaar in verschillende legsystemen. Losse planken welke net als laminaat geklikt worden, los liggende stroken en stroken welke volledig gelijmd worden aan de ondervloer.

De makelaar van nieuwbouw Broedvogel

Interieur broedvogel Vlaardingen

Een laminaat vloer of jaloezieën voor uw nieuwe huis? Het vinden van de juiste stukadoor of schilder? 24-Wonen biedt u een keuze uit vakmensen. Gordijnen, vloeren, raamdecoratie en wandafwerking op 1 adres laten verzorgen. Totaal wonen is een concept waarbij u 1 contactpersoon heeft die alle werkzaamheden voor u regelt.

Ambiance Zonwering, woonboulevard Hoogstad Vlaardingen

Maatwerk shutters zijn prachtig, waarbij het belangrijk is dat de shutters goed gemeten en gemonteerd worden. Houten shutters van kwartier gezaagd hout en veel keuze in kleuren, afwerking en details. Ambiance shutters zijn van prima kwaliteit.

Het wordt warmer en natter in Nederland, waarbij er ook steeds meer muggen en ander ongedierte overlast leveren. Horren, vooral maatwerk horren houden dit ongedierte buiten. De plissé horren en plissé hordeuren worden op maat gemaakt en vakkundig gemonteerd.

Top