You are here
Home > Nieuwbouw Vlaardingen

Op zoek naar een nieuwe woning in Vlaardingen?

Nieuwbouw appartementen in Vlaardingen

U vindt in Vlaardingen een keur aan verschillende nieuwbouw appartementen. In de periode 2005 tot en met 2015 zijn o.a. de complexen Hoflaan en wooncomplex Triade gerealiseerd. Ook de appartementen op park Hooglede, Ex libris, de Kievit zijn in deze periode gerealiseerd. In de periode 2015 tot en met 2020 worden er in Vlaardingen wederom nieuwe appartement complexen ontwikkeld.

Nieuwbouw woningen in Vlaardingen

Vlaardingen verrast, leeft en begint weer te bruisen. De prachtige Broekpolder is uniek in de regio. Veel oude Vlaardingers zijn in de jaren 1980 tot 2000 vertrokken naar Hellevoetsluis, Spijkenisse, Bergschenhoek en Barendrecht en komen nu weer terug naar Vlaardingen. Nieuwbouw projecten als de Ruytenburg, Park Hooglede, Vlaardings geluk en de nieuwe vogelbuurt dragen bij aan deze ontwikkeling.

Nieuwbouw Vlaardingen rivierzone

Nieuwbouw in het centrum van Vlaardingen

Rivierzone Vlaardingen, circa 500 nieuwbouw woningen tussen het Scheur en de rivier. Uniek gelegen in het centrum in de directe nabijheid van de havens van Vlaardingen.Vlaardingen krijgt er circa 500 woningen bij. Begin 2016 is de doelstelling om de eerste paal te slaan van de in totaal 355 eengezinswoningen en 155 appartementen tussen het centrum en de rivier Het Scheur.

Tussen het centrum en de Galgkade ( deelplan Nieuw Sluis ) zijn zo’n 245 eengezinswoningen gepland, prijzen vanaf € 199.500,- V.O.N. Behalve eengezinswoningen komen er ook zo’n 25 appartementen in het prijssegment van circa € 250.000,- v.o.n in het deelplan Stationsgebied.

Doelstelling is om circa 2 jaar later te starten met het Schiereiland . Tussen de Waterleidingstraat, de Oosthavenkade en de rivier zijn circa 255 woningen gepland. Aan de rivier moeten dan vier woongebouwen tot circa 10 hoog komen met ongeveer 145 appartementen in het middel en duurdere segment ( € 250.000,- tot € 500.000,- v.o.n). Op het schiereiland is verder een wijk gepland met zo’n 110 eengezinswoningen.

Top