You are here
Home > Nieuwbouw Vlaardings Geluk II

Nieuwbouw in de Oostwijk Vlaardingen

Veiligheid Vlaardings geluk

Het is heerlijk wonen in de nieuwe Vlaardingse woonwijk, Vlaardings geluk. De hele wijk is opgetrokken uit mooie woningen met statig metselwerk. Veel erkers en de mooi aangelegde binnentuinen geven de wijk een goede veilige basis. De woningen zijn voorzien van goed hang en sluitwerk.

Het is mogelijk om bij de woningen met overstekend dak, rolluiken toe te passen. Ondanks dat de ramen naar buiten draaien, is er een goede oplossing bij Westland Zonwering & Rolluiken bedacht, waarbij de rolluiken geplaatst kunnen worden.

Rolluiken bieden in deze situatie veel voordelen. Het maakt donker in de slaapkamers, zodat ook langer doorgeslapen kan worden, de rolluiken besparen energie, bieden warmteisolatie in de zomer en last but not least, de rolluiken bieden een zeer goede inbraakvertraging.

Somfy comfort & veiligheid

Het aansturen van uw rolluiken, zonwering, gordijnen, verlichting is mogelijk via Somfy besturing systemen. Wist u dat een Somfy alarmering systeem gemakkelijk en voordelig is.

Het gemak van PVC vloeren

PVC vloeren zijn trendy, de vele mooie prints, het gemak van onderhoud, geschikt voor toepassing bij vloerverwarming en vloerkoeling maken een PVC vloer voor vele toepassingen geschikt. Een PVC vloer is leverbaar in verschillende legsystemen. Losse planken welke net als laminaat geklikt worden, los liggende stroken en stroken welke volledig gelijmd worden aan de ondervloer.

De makelaar van nieuwbouw Vlaardings geluk

Interieur Vlaardings Geluk

Een laminaat vloer of jaloezie├źn voor uw nieuwe huis? Het vinden van de juiste stukadoor of schilder? 24-Wonen biedt u een keuze uit vakmensen. Gordijnen, vloeren, raamdecoratie en wandafwerking op 1 adres laten verzorgen. Totaal wonen is een concept waarbij u 1 contactpersoon heeft die alle werkzaamheden voor u regelt.

Top