You are here
Home > Nieuwbouw

Nieuwbouw woningen in de regio Rotterdam

24Wonen, geeft u een overzicht van nieuwbouw woningen in Vlaardingen, Maassluis, Schiedam. Daarnaast vindt u informatie over nieuwbouw projecten in de regio Rotterdam. 24Wonen richt zich op nieuwe trends in nieuwbouw, zoals het veranderen van energieverbruik in deze nieuwbouw woningen. Hoe comfortabel zijn deze nieuwe woningen en wat kan er allemaal met deze woningen. Trends op gebied van keukens, tuinen, vloeren en interieur in het algemeen.

Nieuwbouw projecten in Vlaardingen

In nieuwbouwproject ‘De Buitenplaats Van Ruytenburch’ worden ca. 170 woningen gerealiseerd verdeeld over 3 woningtypes. Er zullen eengezinswoningen, twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande woningen beschikbaar zijn. Verder komen er 9 parkappartementen. De architectuur van het project is gebaseerd op Art Nouveau en Art Deco. Verkoper van dit nieuwbouwproject is de witte garantiemakelaars.

De Broedvogel Fase 1 is een van de projecten in de Nieuwe Vogelbuurt in Vlaardingen. De locatie is gelegen aan de Zwanensingel. Fase 1 de Broedvogel omvat 19 woningen. De woonoppervlakte van de woningen is 113 ca. m2. De eerste verdieping telt drie slaapkamers en een badkamer. De woningen zijn voorzien van een zolderverdieping en een achtertuin. Parkeren is mogelijk op straat. Direct informatie aanvragen. Verkoper van dit nieuwbouwproject is makelaardij thuis.

Direct aan de Vlaardingse Vaart, op het terrein van het voormalige Holy (Vlietland) Ziekenhuis, verrijst Park Hooglede met in het westen de Broekpolder en in de directe omgeving winkelcentrum de Loper en het winkelcentrum van Vlaardingen. Park Hoog Lede kenmerkt zich door een grote verscheidenheid aan woningen voor meerdere doelgroepen. Zo zijn er verschillende woningtypen en bestaat er variatie in grootte voor de eengezinswoningen, twee-onder-een-kapwoningen, vrijstaande villa’s en patiowoningen.

Top