Wonen in Vlaardingen

Wonen in vlaardingen is weer leuk aan het worden. Met de komst van enkele mooie wijken is de keuze voor Vlaardingegn centraal gelegen in de regio Rotterdam een goede keuze. Het centrum van Rotterdam is in 10 minuten bereikbaar met de Metro en 20 minuten met de tram en binnen 20 minuten ben je op hett strand van Hoek van Holland.

1. New haven- rivierzone

Het is en blijft een geweldige plek om te wonen. Bemog projectontwikkeling uit den Haag, is naast de historische pelmolen begonnen met de ontwikkeling van een uniek stukje havengezicht.  Luxe koop en huur appartementen met veel vrijheid aan m2 en indeling.meer weten?

2. Nieuwe Vogelbuurt

De nieuwe vogelbuurt in Vlaardingen Holy is volop in ontwikkeling. De eerste projecten zijn bewoond en de wijk is wordt vooral bewoond door jongen gezinnen. Heerlijk wonen in Vlaardingen Holy is leuk. 


De goudvogel is de nieuwste ontwikkeling in de Nieuwe Vogelbuurt Vlaardingen Holy


Lees Meer3. Flores kwartier – uitverkocht.

Gelegen in de Indische buurt van Vlaardingen is project Flores Kwartier bestaande uit 28 koopwoningen en 6 huurwoningen uitverkocht. 


De woningen worden gasloos gebouwd en liggen in een autoluw plan.


Meer info

4. Distrct-U – Rivierzone 

Het voormalige Unilever terrein, naast het bekende Delta Hotel is volop in ontwikkeling. Dit unieke stukje industriele gebied wordt ontwikkeld tot trendy wonen en werken. 


650 woningen worden ontwikkeld tussen 2022 en 2023. Lees meer

5. Het nieuwe thuis – centrum

Nulla in ultrices lacus. Aenean nec dapibus ex. Pellentesque sollicitudin pellentesque commodo. Suspendisse pulvinar vitae justo sit amet finibus. Quisque volutpat a nisi feugiat cursus. Duis euismod quis est ut vestibulum. Nunc ullamcorper enim non urna consectetur fermentum. Aliquam sit amet suscipit quam. Nunc venenatis sit amet leo non suscipit. Aenean cursus lorem eu augue condimentum, non maximus lectus dignissim. Suspendisse mattis nulla vitae egestas placerat. Curabitur volutpat mi non congue luctus.

6. HUREN in Vlaardingen

Net als in Rotterdam is het lastig om te huren in Vlaardingen. Naast de woningen, beschikbaar via de woningcorporaties, zijn er in de vrije sector ook veel prive verhuurbazen.


Wil je in contact komen met een verhuurder, geef dan aan waarnaar je op zoek ben, dan helpen we je graag verder.


meer info

We transform spaces