De eerste stap naar een Hypotheek…

Het vinden van een huis is in Nederland anno 2022 geen makkelijke opgave. Een tekort aan woningen, de trek naar steden. Grote problemen bij het opstarten van bouwprojecten maakt de druk op de woningmarkt groot. Het vinden van de juiste hypotheek en de gevolgen voor je leven, inkomen, toekomst is een grote stap. Het is fijn als je hierin geholpen kan worden door professionals, die het juiste advies kunnen geven. 

Het fijnst is het natuurlijk als er in de directe omgeving, vrienden, familie ervaringen zijn waar je op kan meeliften. Immers dit soort grote stappen neem je niet zomaar. 

24-Wonen heeft het thema Hypotheek en financiële onder 1 noemer samengebracht. De informatie hebben we verzameld, onafhankelijk van aanbieders uit de markt. 

Heb je tips of vragen houden we ons aanbevolen:

financieel@24-wonen.nl

 

Welke hypotheken zijn er?

  • aflossingsvrije hypotheek
  • annuïteiten hypotheek
  • bankspaar hypotheek
  • beleggings hypotheek
  • hybride hypotheek
  • leven hypotheek
  • lineaire hypotheek
  • spaar hypotheek

FAQ

de meest gestelde vragen over hypotheken

Waar vraag ik een Hypotheek aan ?

I am item content. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar leo.

werkgeversverklaring?

Wat is een werkgeversverklaring en waarom heb ik die nodig?

De bank die u wellicht een hypothecaire lening gaat verstrekken, wilt er wel zeker van zijn dat u deze ook daadwerkelijk met de afgesproken rente af te betalen, een bank vraagt daarom altijd om een werkgeversverklaring bij het afsluiten van een lening voor een woning.In de werkgeversverklaring kan de bank uw inkomenssituatie controleren, de werkgever moet namelijk een verklaring tekenen waarin deze aangeeft hoeveel u maandelijks bij deze werkgever verdiend.

lees meer over werkgeversverklaring.

 

Hoeveel kan ik lenen?

Wat u kan lenen voor een hypotheek is afhankelijk van een aantal factoren. Klik hier voor zelf berekenen. Dit geeft u een indicatie van de mogelijkheden.

Link om zelf je hypotheek berekenen. (indicatief)

Wat kan vereniging eigenhuis voor me betekenen?

Vereniging eigenhuis heeft veel leden met een eigenhuis. De vereniging heeft veel ervaring met hypotheken. Op de website van eigenhuis vindt u goede informatie.

Link naar vereniging eigenhuis..

Locale adviseurs

Naast de grote banken, hypotheek bedrijven zijn er ook altijd locale aanbieders.

Het lokaal sluiten van een Hypotheek kan voordelen bieden. De locale aanbieders zijn vaak beter geïnformeerd en kunnen meer maatwerk leveren.

 

Een Hyptheek sluiten is voor velen van ons niet een dagelijkse bezigheid…

De belangen van een goede passende hypotheek is uitermate belangrijk. Tijdens de zoektocht naar een woning is de emotie soms hoog. Bereidt je goed voor en informatie nu al naar de mogelijkheden. Veel hypotheek verstrekkers willen je graag helpen. 


Read More