Je bekijkt nu Het belang van verzekeren..

Het belang van verzekeren..

Iedereen loopt het risico dat hem iets naars overkomt. Sommige van deze risico kunnen we aan, andere hebben zo’n impact dat we deze risico’s het liefst verzekeren. Het risico zelf kanniet worden verzekerd, maar wel de (financiële) gevolgen. Denk bijvoorbeeld aan het vergoeden van de schade aan uw woning na een brand, het vergoeden van de inboedel na een diefstal, of de ziektekosten na een opname. Door deze risico’s te verzekeren komt u niet onverwacht voor extreme kostenposten te staan, maar kunt u dit risico delen met anderen die een vergelijkbaar risico lopen. Sommigen zullen wel aanspraak maken op de verzekering, terwijl anderen dit (gelukkig) nooit hoeven te doen. Door te verzekeren spreidt u dus het risico van een enorme financiële tegenvaller. Als tegenprestatie dient u wel maandelijks of jaarlijks de verschuldigde premie aan de verzekeraar te betalen.

Regionaal verzekeren

Verhypt – adviseurs

Dit bericht heeft 148 reacties

Geef een reactie